среда, 24 июня 2015 г.

Перевірочні роботи в учнів, які навчаються за професією кухар в ЧПЛЗТ


У червні мені випала нагода бути присутньою на перевірочних роботах в учнів за професією кухар ІV розряду,  майстер виробничого навчання Широкан Тетяна Олегівна.
Учні готували холодні та гарячі страви з  м’яса,  риби та нерибних продуктів моря, страви з яєць, сиру з різними видами соусів, гарячі та холодні напої.


Під час роботи учні  не лише застосували набуті навички та вміння,  показали свою майстерність у приготування їжі згідно сучасних вимог до ресторанного господарства, а й проявили свою фантазію та творчий підхід до оформлення страв, що надало їм неповторності та оригінальності.

При оцінюванні враховувалися такі критерії: зовнішній вигляд, організація робочого місця, розрахунки витрат сировини, подача, оформлення та смакові властивості страви. Всі страви були приготовані з любов’ю, учні приємно здивували комісію високою якістю виконання завдань. Перевірочні роботи продемонстрували високий рівень підготовки учнів.