У червні мені випала нагода бути присутньою на
перевірочних роботах в учнів за професією кухар ІV розряду, майстер виробничого навчання Широкан Тетяна
Олегівна.
Учні готували холодні та гарячі страви з м’яса, риби та
нерибних продуктів моря, страви з яєць, сиру з різними видами соусів, гарячі та
холодні напої.
Під час роботи учні не лише застосували набуті навички та
вміння, показали свою майстерність у приготування їжі згідно сучасних
вимог до ресторанного господарства, а й проявили свою фантазію та творчий
підхід до оформлення страв, що надало їм неповторності та оригінальності.
При оцінюванні враховувалися такі критерії: зовнішній вигляд, організація
робочого місця, розрахунки витрат сировини, подача, оформлення та смакові
властивості страви. Всі страви були приготовані з любов’ю, учні приємно
здивували комісію високою якістю виконання завдань. Перевірочні роботи
продемонстрували високий рівень підготовки учнів.
Комментариев нет:
Отправить комментарий